CATALOG.BG > АГЕНЦИЯ АРАХНЕ
ул. Борисова 52, ет.6
Русе,
България
25.9543616
43.841941
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ АРАХНЕ
Адрес: Русе, ул. Борисова 52, ет.6
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.arachne-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Преводаческите услуги

Ключови думи: преводаческите услуги, английски, немски, френски, руски

Услуги



Сподели във Facebook


работещи с четирите основни езика английски, немски, френски и руски . В течение на времето към нашия екип се присъединиха колеги с различни езици от цялата страна, така че към момента разполагаме с добре изградена мрежа от преводачи, владеещи множество езици.

В центъра на основната дейност на Агенция Арахне ДЗЗД са преводаческите услуги. Ние работим с преводачи, които са тясно специализирали в обл
АГЕНЦИЯ АРАХНЕ
астта на техническите, юридическите и рекламните текстове. Като допълнителна услуга предлагаме графичен дизайн и изработване на рекламни каталози, дипляни, брошури и др.

При нас преведените специализирани текстове се проверяват от втори преводач-редактор. При редакцията на специализираните преводи се обръщаме към услугите на експерти – специалисти в съответната област.

Ние работим бързо и качествено, при спазване на пълна конфеде
АГЕНЦИЯ АРАХНЕ
нциалност по отношение на информацията, която ни предоставяте за превод. Изпратете ни Вашият текст за превод по е-мейл и ние ще Ви изпратим нашата точна и окончателна оферта на следващия ден!

Нашата мисия е да бъдем в услуга на фирми и адвокатски кантори, които в ежедневната си работа имат нужда от компетентни преводачески услуги. Сред нашите клиенти са някои от най-големите вносители за България на техника и професионално оборудване.
 
Открийте ни в Google+