ТРАНСАЛ СЪРВИСИЗ

ТРАНСАЛ СЪРВИСИЗ

ул. Г. С. Раковски 169, ет. 1
София,
България
23.3232865
42.6894048
UserLikes
Име: ТРАНСАЛ СЪРВИСИЗ
Адрес: София, ул. Г. С. Раковски 169, ет. 1
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.prevod-sofia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Организация на престоя на чуждестранни гости.

Ключови думи: преводи, легализация, трансал сървисиз, мероприятия, чуждестранни гости

За нас

Фирма Трансал Сървисиз ЕООД е основана през октомври 2009 г. и предлага услуги в областта на писмения и устния превод, организацията на престоя на чуждестранни гости и организацията на мероприятия със съответния превод.

В нашето портфолио е включена също и организацията на обучения за търговци и продавачи като кооперационен партньор на австрийската фирма Интелект медиа .

Трансал Сървисиз ЕООД предлага официални преводи и тъй като ние държим повече на качеството, отколкото на количеството, текстове от различни специфични области се превеждат от конкретен работен екип от преводачи и специалисти, с което се постига оптимален резултат в езиков и технически аспект.

Ние разбираме, че качественият превод е изключително важен за Вашата работа. Образователният ценз и опитът на нашите преводачи гарантират не само отлично съответствие на чуждия, но и изключително качество по отношение на българския език. Вие, нашите ценни клиенти, разбирате значението на добре поднесения на роден език материал за съответната целева група.

Поверителността и лоялността при изпълнение на възложените ни задачи дори няма нужда да се коментират. Те са естествена част от нашата работа.




 

Открийте ни в Google+