АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ IVPRESS

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ IVPRESS

ул."Иван Вазов" 27 ет.1
Плевен,
България
24.6203049
43.4082397
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ IVPRESS
Адрес: Плевен, ул."Иван Вазов" 27 ет.1
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.prevodionline.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Преводи

Ключови думи: преводи, английски, немски, френски, руски

За нас

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ IVPRESS
С приемането в ЕС, България автоматично стана част от единен пазар с почти 500 милиона потребители, даващ възможност за свободно движение на стоки и капитали. Присъединяването към такъв голям пазар, какъвто е европейският, даде много големи възможности на българската икономика да реализира в по-голяма степен предимствата си в международната търговия, а с това и комуникацията между хората стана по-важна от всякога. Един от изключително важните фактори, за която са правилните преводи във всяка област.
Агенция за online преводи IVPRESS е с основен предмет на дейност преводи от / на български език и Ви предлага професионални преводачески услуги. Извършваме преводи от / на 30 езика. Агенцията е най-младата и най-бързо развиващата се, тъй като екипът ни е амбициран и съчетава хъса на младите и опита на най-добрите преводачи в България!
Преводачите и мениджърите в агенцията подчиняват професионалните си усилия на общия ни стремеж да предоставим услугата по - бързо и по - ефективно, така че нашите клиенти да останат доволни и да постигнат най-добрите резултати. В днешния динамичен свят всички бързат,а ние от Агенция за online преводи IVPRESS се стремим да се съобразяваме с това и да спазваме сроковете на нашите клиенти.
Преводачите ни се одобряват според уменията и опита, които имат, на базата на притежавани дипломи, сертификати и други документи, удостоверяващи завършено образование или придобита професионална квалификация. Те подписват клетвена декларация за верността на извършения от тях превод и декларация за конфиденциалност, гарантираща неразпространение на информацията от превеждания текст.




 

Открийте ни в Google+