ул. Юрий Венелин 22, ап. 19
София,
България
23.3306954
42.6891487
UserLikes
Име: ДИАЛОГ ПЛЮС
Адрес: София, ул. Юрий Венелин 22, ап. 19
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.dialog-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Писмени, устни преводи

Ключови думи: преводи, писмени преводи, устни преводи, translation agency, агенция преводи

За нас

Едно кратко представяне за фирма ДИАЛОГ ПЛЮС Първото дружество от групата ДИАЛОГ беше учредено от 30 известни български преводачи през март 1989 година, като първа българска частна преводаческа фирма, юридическо лице. Днес и сътрудниците на ДИАЛОГ са значително повече - няколкостотин устни и писмени преводачи от/на всички европейски и много от източните езици, специализирани в почти всички сфери на знанието.


Благодарение на гъвкавата си организация, следваща най-модерните тенденции на глобалната икономика, ДИАЛОГ е в състояние винаги да предложи на клиентите си подходящи преводачи и за най-специализираните задачи. И не само това: тази организация ни позволява да работим с минимални административни разходи, което от своя страна води до възможността да бъдат подбирани и, разбира се добре заплащани, наистина най-добрите преводачи, а за клиентите да се поддържат приемливи

ДИАЛОГ ПЛЮС
и конкурентни цени.


Името ДИАЛОГ както в миналото, така и днес е синоним на КАЧЕСТВО.


С оглед на това ние станахме втората българска преводаческа агенция с издадена от Австрийския институт за стандартизация международно валидна сертификация за съвместимост на преводаческите услуги с Европейския стандарт за писмени преводи EN 15038. Съгласно изискванията на този стандарт се подбират писмените преводачи, извършва се подготовката на изходните текстове и контрола на качеството. Така писмените преводи винаги минават през (понякога и повече от една) редакция и задължителен краен контрол от страна на щатния персонал на ДИАЛОГ. Устните преводи, както и всички останали услуги, предлагани от ДИАЛОГ са подложени на стриктен текущ контрол по време на извършването им. Затова и нашите клиенти винаги са оценявали по достойнство безупречното качество, което ДИАЛОГ предлага.




 
Открийте ни в Google+