ул. Любен Каравелов 19
Елин Пелин,
България
23.463313
42.660756
UserLikes
Име: ЖЕРОМ
Адрес: Елин Пелин, ул. Любен Каравелов 19
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.jeromebg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Извършване на преводачески услуги

Ключови думи: превод, преводи, преводачески услуги, устен превод, лицензирана агенция за писмени и устни преводи

За нас

ЖЕРОМе основана през 2007 г. в гр. Елин Пелин с основен предмет на дейност извършване на преводачески услуги. Фирмата е ориентирана към работа както с корпоративни клиенти, така и с частни лица.

Извършваме устни и писмени преводи на различни видове текстове в заявения от Вас срок. Посредничим и при необходимост от легализация и различни видове заверки на преведените документи.

Всяка поръчка се възлага на подбран за конкретния случай преводач, притежаващ необходимите езикова квалификация и професионален опит в съо
ЖЕРОМ
тветната област на превода - икономическа, техническа, юридическа, художествена и др. Гаранция за качеството на извършваните от нас преводи е задължителното участие на редактор, който следи за различните нива на съответствие с оригиналния текст - стилистично, фактологическо и терминологично.

Фирмената ни политика е ориентирана към безусловно качество и достъпни цени на предлаганите преводачески услуги. Наши приоритети са бързото обслужване и стремеж към индивидуален подход в работата с всеки отделен клиент.






 
Открийте ни в Google+