Сподели във Facebook


ул. Бачо Киро 5а, ап. 2
София,
България
23.3268446
42.6984208
UserLikes
Име: БИ ФАКТОР
Адрес: София, ул. Бачо Киро 5а, ап. 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.befactor.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Преводачески услуги

Ключови думи: преводачески, услуги, агенция, би фактор, писмени

Услуги

За нас

Агенция БИ ФАКТОР предлага услуги в сферата на писмените и устни стандартни и специализирани преводи; превод и легализация на български официални документи, предназначени за чужбина и легализирани преводи на чуждестранни документи, необходими за ползване в България.
Би Фактор е резултат от ентусиазма на екип от специалисти, работещи от години в областта на правото и икономиката и обслужващи предимно чуждестранни клиенти в България, водени от идеята да обединят опита и усилията си в създаването на агенция, която да отговори на нуждите на пазара от квалифицирани преводачески услуги в области, в които използването на правилната специфична терминология е от най-съществено значение, а като че ли адекватността на пазара на услуги – най-ниска. Така, идеите ни за развитие, подплътени с преводаческия ни опит, развиван с години в професионалната ни практика с чуждестранни документи и клиенти, стана причината за създаването на единна а
БИ ФАКТОР
генция, която съществува самостоятелно вече година и към която в момента работят в сътрудничество както професионални преводачи, така и експерти от различни области, които консултират съответния специализиран превод.

Висока професионална квалификация на преводачите и консултантите ни, отговорно и коректно отношение към всяка наша поръчка и клиент.

Наши основни приоритети са качеството на предлаганите услуги, изпълнение на преводите в точно уговорените срокове, при конкурентни цени.
В сайта на агенцията клиентите ни биха могли да открият подробна и актуална информация за начина ни на работа, цените и сроковете за изпълнение на услугите ни, както и да направят своята онлайн поръчка.
Клиенти на агенцията са както корпоративни, така и частни лица, като към всеки от тях подхождаме индивидуално и с разбиране за спецификата на неговата дейност и конкретни нужди. Работим активно с адвокатски кантори и търговски дружества.
 
Открийте ни в Google+