АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ХЕРОС

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ХЕРОС

ул. Г. С. Раковски 193, вх. Б, ет. 4
София,
България
23.3229843
42.6857059
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ХЕРОС
Адрес: София, ул. Г. С. Раковски 193, вх. Б, ет. 4
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.herros.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Преводи и легализация

Ключови думи: преводи и легализация, превод и легализация, преводи и легализации, преводи, легализация

За нас

Агенцията е лицензирана от Министерство на външните работи на Република България, да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация. Можете да се обърнете към нас, ако Ви е необходим легализиран превод на всякакъв вид документи. Можем да Ви консултираме във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация (поставяне на Апостил, заверен превод и др.). 
Доверете се на опита! Нашият опит в областта на преводите и легализацията на документи е вече над 18 години. Държим качеството на нашата услуга да е винаги на най-високо ниво, а цените възможно най-ниски! 

НАШЕТО МОТО: Една работа е свършена добре, когато всички страни взели участие в нея останат доволни. 

Ние ви предлагаме: 

* Екипът от специалисти, които работят в агенцията са висококвалифицирани професионални преводачи от и на съответните езици с дългогодишен опит в своята област. Извършваме професионален превод на технически, превод на юридически, превод на медицински и много други видове специализирани текстове. 
* Спазваме поетите срокове за изпълнение на поръчките, каквото и да ни струва това. 
* Следим за качеството на преводите. Агенцията гарантира ниво професионален превод и коригира евентуално допуснати грешки от преводачите в най-кратък срок като прави това изцяло за своя сметка! 
* Много от преводачите, които работят в агенцията са заклети към Министерство на външните работи. Можете да разчитате на нас, в случай че Ви е необходим превод от заклет преводач. 
* При нас Вие можете да разчитате на пълна конфиденциалност от страна на преводачите. Документи, които се превеждат при нас не се коментират, огласяват или предоставят на трети лица при никакви условия. По тази причина нашата агенция е предпочитан партньор от много клиенти и фирми, които водят съдебни дела в България и в чужбина, за които е необходимо да се правят преводи но документи. 
* Последно, но може би най-важно. Вие може да намерите и по евтини преводи, но надали бихте искали хората, които четат Вашите преведени документи в чужбина да не разбират за какво става дума в тях или още по-лошо, поради лошия превод да ги разберат по погрешен начин. Такива вреди не могат да се измерват с парична стойност. 

Нашата фирма осигури екипа от преводачи на индийската правителствена делегация, при посещението на Президента на Индия у нас през 2003 г. Това беше екип от 15 души - преводачи, които изпълниха отлично своите ангажименти. Посолство на Индия се довери на нашия опит, а удоволствието от добре свършената работа беше взаимно. 

Наши клиенти са производствени предприятия, държавни институции, строителни фирми, адвокатски кантори, вносители на машини за различни отрасли, културни институции, Национален дарителски фонд "13 века България", фирми от различни области на бизнеса. Разбира се ценим високо и се отнасяме с голямо внимание към всички граждани, които се обръщат към нас. За нас всеки клиент е важен и заслужава голямо внимание, и добро обслужване.

 

Открийте ни в Google+