Услуги

Галерия

СИ ТИ ЕМ СИ ТИ ЕМ






Сподели във Facebook





СИ ТИ ЕМ

ул. Патриарх Евтимий 9
Бургас,
България
27.4687388
42.4917442
UserLikes
Име: СИ ТИ ЕМ
Адрес: Бургас, ул. Патриарх Евтимий 9
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.si-ti-em.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преводачески услуги
Дейност:

Преводачески услуги

Ключови думи: си ти ем, преводачески, услуги, агенции, консултантски

За нас

Фирма Си-Ти-Ем ЕООД е тясно специализирана в областта на преводаческите услуги. Си-Ти-Ем ЕООД е лицензирана Преводаческа агенция и има сключен договор № 766/95-00-150/2001 с Министерство на Външните работи на Република България. Дългогодишният ни професионален опит ни позволи да сформираме екип от филолози, който гарантира качеството на извършваните писмени и устни преводи от и на повече от 30 езика.

Преводите се извършват на бланка на фирмата, носеща нейния печат, само от заклети преводачи на „Си-Ти-Ем” ЕООД, които са одобрени от Сектор „Заверки и легализации в Дирекция „Консулски отношения” на МВнР

Благодарение на отличната езикова квалификация на нашите преводачи и филолози, „Си-Ти-Ем” ЕООД обслужва няколко Преводачески агенции в чужбина. Съвместната ни работа с чуждестранни фирми и партньорството ни с многобройни б
СИ ТИ ЕМ
ългарски фирми доказва, че сме неразделна част техния работен процес. Ние оценяваме гласуваното ни доверие и се стремим да го оправдаем.

Изградили сме добри преводачески екипи в различните области, с които е свързана дейността на нашите клиенти. Те са търговски компании, производствени предприятия, застрахователни компании, консултантски фирми, адвокатски кантори, фирми, работещи в областта на строителството, машиностроенето, селскостопанска техника и други технически сфери.

Всеки индивидуален клиент е важен за нас. Затова при нас консултациите са напълно безплатни. Ние ще Ви дадем пълна информация относно превода и легализацията на Вашите документи и ще Ви обясним какви документи са необходими в случай на кандидатстване за гражданство, за работна или туристическа виза, при сключване на брак или при настъпване на разво
СИ ТИ ЕМ
д в чужбина и др.

Ако Вие имате чуждестранни връзки и партньори, ако бизнесът Ви се развива успешно в чужбина, може би имате нужда точно от нас. За да няма езикова бариера между Вас и Вашите клиенти, Вие може да се доверите на нашия опит.

Предоставените за превод от Вас документи ще бъдат прецизно обработени, ясно и точно преведени, от гледна точка на стил, граматика и терминология. Преводите се предават в посочения от Вас формат и в предварително уговорения срок.

Динамичното ежедневие, забързаните делници и вечната липса на време са ни научили да ценим и да пестим времето на нашите клиенти. За това, за да поръчате превод при нас е необходимо само да го изпратите по e-mail или факс и да оставите данни за контакт.

Взимайки решение да се обърнете към нас, Вие получавате компетентност, бързина и конфиденциалност!
 
Открийте ни в Google+